EasyCredit
Partenerul tau pentru credite
     
     
     
     
Testimoniale

Marius S., Bucuresti

Tin sa le multumesc celor de la Easy Credit pentru ajutorul oferit. Nu as fi crezut ca este atat de usor sa iti faci un credit! Initial am fost singur la mai multe banci dar nu gaseam nici o oferta care sa ma multumeasca, asa ca am decis sa apelez la un broker de credite. Dupa ce am aplicat pentru un credit de nevoi personale printr-un mail, am fost contactat de un consultant in cateva ore, deja cu o preaprobare a creditului. Nu a fost nevoie sa merg la sediul lor decat o data, cand am adus toate documentele necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dansii s-au ocupat de tot. In 3 zile aveam deja aprobarea finala, asa ca urmatoarea zi am fost la banca pentru a semna contractul de credit, iar in foarte scurt timp aveam deja banii in cont. Totul a decurs fara probleme.Livia N., Bucuresti

Imi doream de foarte mult timp sa imi cumpar o casa, asa ca m-am hotarat sa-mi fac un credit ipotecar. Easy Credit mi-a fost recomandata de o colega de servici, care isi facuse tot un credit ipotecar prin intermediul lor. Imi faceam griji pentru ca fusesem deja la o banca si nu puteam obtine suma pe care mi-o doream, dar in final am reusit sa-mi achizitionez locuinta dorita, cu ajutorul Easy Credit. Echipa Easy Credit a fost alaturi de mine si mi-a oferit solutiile de care aveam nevoie. Chiar daca se intampla ca banca sa ceara documente in plus, de care nu era neaparata nevoie, dupa interventia lor problemele erau rezolvate. Cu siguranta as reveni la Easy Credit daca as mai avea nevoie de un alt credit.


Sorin G., Iasi

Am apelat la Easy Credit pentru a obtine un credit ipotecar. Am fost  contactat de un consultant in aceeasi zi, dar am fost putin dezamagit de faptul ca nu aveau o sucursala si in Iasi, nu credeam ca dansii ma pot ajuta din cauza distantei. Totusi, in cele din urma, acest lucru nu a fost un obstacol pentru obtinerea creditului. Dupa ce mi-au explicat care sunt toate documentele necesare, le-am trimis prin curier sau format electronic la sediul lor din Bucuresti. Dupa aceea am asteptat o saptamana pentru aprobarea finala si am semnat creditul in Iasi, la sucursala bancii al carei  credit mi l-au oferit. Recomand serviciile Easy Credit, chiar si pentru cei din afara Bucurestiului.


Spune-ti parerea despre serviciile noastre prin e-mail:

Email: stefan@easycredit-bucuresti.ro
   
   
   
   
   
Easy Credit
0735 88 76 77 (or 0040 735 88 76 77 when calling from abroad)
stefan@easycredit-bucuresti.ro

 
 
Copyright 2007 Easy Credit. All rights reserved with