EasyCredit
Partenerul tau pentru credite
     
     
     
     
Produse
== Nu mai oferim consultanta ==

Credit Imobiliar si Ipotecar

Daca vrei sa-ti implinesti visul de a avea propria casa, vino la Easy Credit si noi te ajutam in obtinerea unui credit Ipotecar sau Imobiliar oferindu-ti cea mai buna solutie. Easy Credit ofera credite pentru cumpararea casei, terenului sau pentru construirea sau renovarea casei dvs.

Limita minima de creditare este de 25.000 Euro sau echivalentul in RON/USD, iar perioada este pana la 35 de ani, in functie de varsta fiecaruia, pentru ca ultima rata sa fie platita inaintea varstei de 70 ani Suma maxima depinde de venitul dvs! Avans necesar: 15% - 20%

Aplica pentru acest credit


Credit Nevoi Personale

Din dorinta de a va imbunatatii viata, Easy Credit va ofera produsul credit de nevoi personale, care se acorda in functie de situatia dumneavoastra financiara, fara sa fiti nevoit sa justificati destinatia banilor.

Limita minima de credit este de 5.000 Euro sau echivalentul in Ron/USD/EURO, iar suma maxima este de 10.000 euro, se intinde pe o perioada maxima de 10 ani, in functie de varsta fiecaruia, pentru ca ultima rata sa fie platita inaintea implinirii a 70 ani. (Incepand de ianuarie 2011 nu mai oferim credite de nevoi personale fara ipoteca)

Aplica pentru acest credit


Nevoi Personale + Ipoteca

Creditul de nevoi personale cu garantie materiala este un produs pe care Easy Credit il promoveaza atunci cand dumneavoastra va doriti o suma mai mare de bani si veniturile financiare nu sunt suficiente.

Limita minima de credit este de 20.000 Euro sau echivalentul in Ron/USD/EURO, pe o perioada maxima de 30 de ani, in functie de varsta fiecaruia, pentru ca ultima rata sa fie platita inaintea implinirii varstei de 70 ani. Suma maxima depinde de venitul dvs! Avansul nu este necesar!

Aplica pentru acest credit


Credit pentru masina

EasyCredit va ofera un serviciu financiar destul de avantajos “creditul pentru masini” care va asigura achizitionarea cea mai rapida si mai usoara a autoturismelor. Suma minima este 10.000 euro si suma maxima depinde de venitul dvs!

Aplica pentru acest credit


Credit IMM

Creditul pentru firma dvs. cu sau fara garantie materiale. Suma minima 50.000 EURO ! 
   
   
   
   
   
Easy Credit
== we do not offer credit consultancy ==

 
 
Copyright 2007 Easy Credit. All rights reserved with